Warning: Creating default object from empty value in /home/aso/domains/stiintejuridice.ro/public_html/components/com_sh404sef/shInit.php on line 57
SERVICII CRJA PENTRU PERSOANE JURIDICE | Stiinte Juridice - Centrul de Resurse Juridice Aplicate in Drept Intern, Comunitar si International

Meniu C.R.J.A

Servicii juridiceRadio Folk Art

Asculta Radio Folk Art

Crestinism Ortodox

Banner
Acasă Actualitatea Juridica SERVICII CRJA PENTRU PERSOANE JURIDICE
SERVICII CRJA PENTRU PERSOANE JURIDICE Imprimare

Stiintejuridice.ro va aduce la cunostinta oferta ampla de servicii juridice pe care CRJA le pune la dispozitia clientilor sau a persoanelor care intampina probleme juridice in toate domeniile de interes ale dreptului, de-a lungul a trei axe de actiune: asistenta juridica, reprezentarea juridica si consultanta juridica. 


CRJA dispune de pachete de servicii juridice ample, adaptate exigentelor clientilor si trendurilor determinate de nevoile partenerilor nostri. 


Costurile avantajoase si competitive pe piata de profil constituie un atu pe care il manifesta pachetele noastre juridice. 


In atentia persoanelor juridice am construit trei programe diferite, din segmentul Legal For You: Pachetul Standard, Pachetul Standard Plus, respectiv Pachetul All-Exclusive. 


In general, raspunsul pe care il primiti este alocat in cel mult 48 de ore, fiecare pachet in parte fiind individualizat prin numarul de acte normative care pot fi elaborate, numarul contractelor comerciale sau civile de care aveti nevoie sa beneficiati, oferirea jurisprudentei CEDO, a Inaltei Curti de Casatie si Justitie, a unor instante de apel pentru probleme punctuale. 


In linia Pro Active Business va oferim pachetele Top-Business Creative si Business Exclusive, Non-Stop, criteriile de diferentiere fiind similare celor anterior mentionate. 


Activitatile juridice prestate non-stop ori deplasarile flexibile in tara sau strainatate pot fi sustinute de catre CRJA in functie de pachetul pentru care optati. 
Avantajul este ca asemenea mobilitati si atuuri pot fi realizate inclusiv in perioadele de sarbatori legale cand, de regula, activitatea juridica este suspendata in evaluarea spetelor de forma celor carora li se adreseaza programele CRJA (sau cand alti profesionisti sunt in concedii). 


Detalii privind maniera de externalizare a unui serviciu juridic extrem de costisitor,  ori a procedurii de instituire a unei colaborari prin care putem oferi consultanta unui departament sau colectiv juridic personal, care deja se ocupa de problemele juridice ale companiei dvs, sunt disponibile pe stiintejuridice.ro. 


Fermitate, accesibilitate, optimizare: contactati CRJA, luand la cunostinta cele mai recente update-uri prin stiintejuridice.ro!

 

Limba

Spot C.R.J.A

Parteneri

]

Lege Start

]
Sondaj

Cum vi se pare noul site?
 


Avocat Anghel

Adresa: Intrarea Aniversarii nr. 39A
Etaj 2,biroul 27A, sector 3, Bucuresti

Tel: +4 0788 434 000
Fax:+4 0318 177 390


office@anghelavocat.ro

avocat@anghelavocat.ro

www.anghelavocat.ro


Fundatia Folk Art

Adresa: Intrarea Aniversarii nr. 39A
Etaj 2,biroul 27A, sector 3, Bucuresti

Tel: +4 0788 434 000
Fax:+4 0318 171 793


office@fundatiafolkart.ro

www.fundatiafolkart.roStiinte Juridice

Adresa: Intrarea Aniversarii nr. 39A
Etaj 2,biroul 27A, sector 3, Bucuresti

Tel: +4 0788 434 000
Fax:+4 0318 177 390


office@stiintejuridice.ro

avocat@stiintejuridice.ro

www.stiintejuridice.ro


CBCIRSM

Adresa: Intrarea Aniversarii nr. 39A
Etaj 2,biroul 27A, sector 3, Bucuresti

Tel: +4 0788 434 000
Fax:+4 0318 177 390


office@romania-sanmarino.ro

www.romania-sanmarino.roCopyright © 2011 Centrul de Resurse Juridice Aplicate in Drept Intern, Comunitar si International.
Creat de Web Design Arad.

Certificat Web

Site optimizat pentru: