Warning: Creating default object from empty value in /home/aso/domains/stiintejuridice.ro/public_html/components/com_sh404sef/shInit.php on line 57
OBIECTIVE CULTURALE, EDUCATIONALE SI JURIDICE. CENTRUL DE RESURSE JURIDICE APLICATE TE AJUTA SA ITI CUNOSTI MAI BINE POTENTIALUL AVOCAT! | Stiinte Juridice - Centrul de Resurse Juridice Aplicate in Drept Intern, Comunitar si International

Meniu C.R.J.A

Servicii juridiceRadio Folk Art

Asculta Radio Folk Art

Crestinism Ortodox

Banner
Acasă Actualitatea Juridica OBIECTIVE CULTURALE, EDUCATIONALE SI JURIDICE. CENTRUL DE RESURSE JURIDICE APLICATE TE AJUTA SA ITI CUNOSTI MAI BINE POTENTIALUL AVOCAT!
OBIECTIVE CULTURALE, EDUCATIONALE SI JURIDICE. CENTRUL DE RESURSE JURIDICE APLICATE TE AJUTA SA ITI CUNOSTI MAI BINE POTENTIALUL AVOCAT! Imprimare

In ciuda aparentelor, mediul juridic este unul flexibil, cel putin din perspectiva organizarii si a structurarii unor metode de functionare, abordare si gestionare a unor echipe de lucru care pot eficientiza o intreaga lista de obiective, institutionale ori nu. 


Intrucat conducerea CRJA este constienta de o asemenea asumptie, intregul set de programe de care dispunem, si despre care puteti afla detalii consultand portalul stiintejuridice.ro, s-a adaptat exigentelor unei piete de consum care impune formarea resurselor umane in ritmul profesionalizarii si desfasurarii activitatii lor cotidiene.


Membrii echipei CRJA au o activitate vizibila, vocala, reputata. In aceasta maniera, o serie de actiuni ale CRJA, promovate de stiintejuridice.ro, au reusit sa configureze o nota autentica de recunoastere si promovare a intelectualilor, profesionistilor si expertilor cu care lucram in folosul avantajelor si binelui dumneavoastra. 


Puteti urmari indeaproape activitatea celor care va reprezinta interesele juridice si va ofera in timp record solutii optime pentru diferitele probleme de natura juridica prin prisma CRJA, responsabil sa organizeze conferinte, reuniuni, mese rotunde, cercuri de dezbatere in domeniul juridic. 


Totodata, CRJA va face cunoscut ritmul de activitate, portofoliul ori aspecte dependente de experienta avocatilor, juristilor si expertilor nostri in materie de drept, prin dublarea tuturor acestor aspecte de o componenta didactica. 


In sensul acesta, CRJA asuma un scop educativ, punand la dispozitia tuturor educabililor din domeniu o serie de documente si de materiale-suport, inedite fiind proiectele de simulare a unor instante in care judecatorii vor fi profesori in drept procesual iar partile vor fi aparate de studenti, ad hoc transformati in aparatori legali. 


Pentru timpul liber, pentru spiritele umanitare ori pentru iubitorii de arta si cultura autohtona autentica, CRJA va ofera, prin stiintejuridice.ro, o serie de bloguri interactive de discutii pe teme juridice, atasate unor programe si proiecte cultural-artistice, de divertisment ori de relaxare, constituite ca obiect al unor actiuni caritabile de ajutorare a persoanelor cu nevoi speciale si risc ridicat de excluziune sociala. 


Din acest punct de vedere, devenim mai buni devenind profesionisti, pe toate planurile. 


CRJA te ajuta sa iti cunosti mai bine avocatul, expertii ori consultantii, printr-o serie de actiuni cu obiective culturale, juridice, educationale si umanitare.

 

Limba

Spot C.R.J.A

Parteneri

]

Lege Start

]
Sondaj

Cum vi se pare noul site?
 


Avocat Anghel

Adresa: Intrarea Aniversarii nr. 39A
Etaj 2,biroul 27A, sector 3, Bucuresti

Tel: +4 0788 434 000
Fax:+4 0318 177 390


office@anghelavocat.ro

avocat@anghelavocat.ro

www.anghelavocat.ro


Fundatia Folk Art

Adresa: Intrarea Aniversarii nr. 39A
Etaj 2,biroul 27A, sector 3, Bucuresti

Tel: +4 0788 434 000
Fax:+4 0318 171 793


office@fundatiafolkart.ro

www.fundatiafolkart.roStiinte Juridice

Adresa: Intrarea Aniversarii nr. 39A
Etaj 2,biroul 27A, sector 3, Bucuresti

Tel: +4 0788 434 000
Fax:+4 0318 177 390


office@stiintejuridice.ro

avocat@stiintejuridice.ro

www.stiintejuridice.ro


CBCIRSM

Adresa: Intrarea Aniversarii nr. 39A
Etaj 2,biroul 27A, sector 3, Bucuresti

Tel: +4 0788 434 000
Fax:+4 0318 177 390


office@romania-sanmarino.ro

www.romania-sanmarino.roCopyright © 2011 Centrul de Resurse Juridice Aplicate in Drept Intern, Comunitar si International.
Creat de Web Design Arad.

Certificat Web

Site optimizat pentru: