Warning: Creating default object from empty value in /home/aso/domains/stiintejuridice.ro/public_html/components/com_sh404sef/shInit.php on line 57
EDUCATIE JURIDICA | Stiinte Juridice - Centrul de Resurse Juridice Aplicate in Drept Intern, Comunitar si International

Meniu C.R.J.A

Servicii juridiceRadio Folk Art

Asculta Radio Folk Art

Crestinism Ortodox

Banner
Acasă Actualitatea Juridica EDUCATIE JURIDICA
EDUCATIE JURIDICA Imprimare

Constient de faptul ca educatia juridica trebuie sa se manifeste, la nivel individual, pe doua paliere, mai cu seama, la nivel specializat, ca exercitiu formativ aplicat cunoscatorilor in cauza - studenti, alumni, absolventi, cercetatori, si la nivel comun, prin inzestrarea cetatenilor cu o maniera de cunoastere a continuturilor juridice asociata formarii unei constiinte civice, sociale si comunitare fundamentata pe continuturi legale, CRJA pune la dispozitia tuturor celor interesati un portal amplu de familiarizare a tuturor cu litera legii, atat in context specializat cat si rudimentar. 


Astfel, Centrul de Resurse Juridice Aplicate - CRJA reuseste, prin concentrarea tuturor resurselor juridice de care dispune, sa eficientizeze gradul de interactiune al cetatenilor care se confrunta cu diferite probleme in materie de drept, cu continuturi care pot oferi o cunoastere prealabila individuala a normelor de conduita juridica si sociala implicate intr-o anumita situatie. 


Mai apoi, prin alocarea libera a unor resurse juridice precum modele de contracte, plangeri, cereri, actiuni, procuri, portalul nostru isi indeplineste obiectivul propus de consolidare a educatiei juridice a tuturor celor care, fie in calitate de cunoscatori, alumni, cercetatori, deci exponenti ai mediului academic juridic, fie in pozitia de viitori clienti, confruntati cu diferite probleme juridice, solicita sprijinul imediat al unei consilieri gratuite puctuale, online, al unui feedback autentic, profesionist, ori al unui raport complet privind experienta potentialilor colaboratori in materie de drept. 


Constienti de faptul ca deseori educatia juridica este situata intr-un context derizoriu din pricina unor medii defavorizate, caracterizate din diferite pricini prin excluziune sociala, membrii echipei noastre si-au concentrat activitatea si pe actiuni pro bono dedicate unor asemenea exponenti sociali, indeplinind, dincolo de misiunea implicita a profesiei juridice pe care o indeplinesc, un demers educational implicit. 


Consiliere. Asistenta. Reprezentare. Educatie. Toate, in perspectiva juridica: CRJA va sta la dispozitie indiferent de momentul ales. Pentru o prezentare completa accesati stiintejuridice.ro

 

Limba

Spot C.R.J.A

Parteneri

]

Lege Start

]
Sondaj

Cum vi se pare noul site?
 


Avocat Anghel

Adresa: Intrarea Aniversarii nr. 39A
Etaj 2,biroul 27A, sector 3, Bucuresti

Tel: +4 0788 434 000
Fax:+4 0318 177 390


office@anghelavocat.ro

avocat@anghelavocat.ro

www.anghelavocat.ro


Fundatia Folk Art

Adresa: Intrarea Aniversarii nr. 39A
Etaj 2,biroul 27A, sector 3, Bucuresti

Tel: +4 0788 434 000
Fax:+4 0318 171 793


office@fundatiafolkart.ro

www.fundatiafolkart.roStiinte Juridice

Adresa: Intrarea Aniversarii nr. 39A
Etaj 2,biroul 27A, sector 3, Bucuresti

Tel: +4 0788 434 000
Fax:+4 0318 177 390


office@stiintejuridice.ro

avocat@stiintejuridice.ro

www.stiintejuridice.ro


CBCIRSM

Adresa: Intrarea Aniversarii nr. 39A
Etaj 2,biroul 27A, sector 3, Bucuresti

Tel: +4 0788 434 000
Fax:+4 0318 177 390


office@romania-sanmarino.ro

www.romania-sanmarino.roCopyright © 2011 Centrul de Resurse Juridice Aplicate in Drept Intern, Comunitar si International.
Creat de Web Design Arad.

Certificat Web

Site optimizat pentru: