Warning: Creating default object from empty value in /home/aso/domains/stiintejuridice.ro/public_html/components/com_sh404sef/shInit.php on line 57
CONSULTANTA, ASISTENTA SI REPREZENTARE PRO BONO | Stiinte Juridice - Centrul de Resurse Juridice Aplicate in Drept Intern, Comunitar si International

Meniu C.R.J.A

Servicii juridiceRadio Folk Art

Asculta Radio Folk Art

Crestinism Ortodox

Banner
Acasă Actualitatea Juridica CONSULTANTA, ASISTENTA SI REPREZENTARE PRO BONO
CONSULTANTA, ASISTENTA SI REPREZENTARE PRO BONO Imprimare

Ce au in comun un portal de resurse juridice aplicate in drept intern, comunitar si international si un program de campanii umanitare? 


Un segment social, pe care Centrul de Resurse Juridice Aplicate in Drept Intern, Comunitar si International – CRJA - il prezinta prin prisma site-ului stiintejuridice.ro, ilustrat prin pachete juridice la costuri optime, ofertante, alteori realizate pro bono, pentru sustinerea unor actiuni precum: consultanta, reprezentanta si asistenta juridica, sustinerea talentelor tinere,  activitati medicale, campanii de colectare a unor fonduri pentru sustinerea unor lacasuri de cult ori a unor organizatii si cazuri sociale, alocarea unor premii si distinctii meritorii intelectualilor noilor generatii, organizarea unor evenimente culturale si a unor spectacole umanitare. 


Sprijinul cel mai important pe care il aloca CRJA este unul de aplicare gratuita a serviciilor juridice de care dispune, acceptand faptul ca un asemenea demers este cel putin un pas educativ si responsabil pentru concilierea dimensiunilor obisnuite ale societatii contemporane cu sferele marginalizate, supuse unor procese de excluziune, riscuri, probleme de ordin moral. 


In consecinta, familii monoparentale, batrani cu pensii mici, unici intretinatori de familii, bolnavi, refugiati, migranti, studenti si alte categorii de beneficiari conform statutului CRJA primesc interventia dedicata a CRJA. 


Absenta sustenabilitatii financiare, informationale ori sociale este suplinita prin toate demersurile de sprijinire a situatiilor cu fundament juridic pe care reprezentantii unor asemenea grupuri le revendica in diferite conjuncturi. 


Serviciile de consultanta, asistenta si reprezentare pro bono sunt acordate de catre membrii echipei noastre, avocati, juristi, experti in domeniul juridic, stiintejuridice.ro expunand, prin prisma ultimelor update-uri in aceasta privinta, si oportunitatea de a avea parte de redactari de cereri si actiuni in mod gratuit. 
Succesul in plan juridic inseamna nu doar performanta, privilegiu educational si exercitii practice. 


Dincolo de toate acestea, succesul juridic inseamna implinirea unei gest umanitar repetat, in numele autonomiei si demnitatii Celuilalt.
Prin programul pro bono, CRJA a transformat aceasta credinta intr-un principiu de actiuni si coordonare. Va uram bun venit in cadrul echipei noastre!

 

Limba

Spot C.R.J.A

Parteneri

]

Lege Start

]
Sondaj

Cum vi se pare noul site?
 


Avocat Anghel

Adresa: Intrarea Aniversarii nr. 39A
Etaj 2,biroul 27A, sector 3, Bucuresti

Tel: +4 0788 434 000
Fax:+4 0318 177 390


office@anghelavocat.ro

avocat@anghelavocat.ro

www.anghelavocat.ro


Fundatia Folk Art

Adresa: Intrarea Aniversarii nr. 39A
Etaj 2,biroul 27A, sector 3, Bucuresti

Tel: +4 0788 434 000
Fax:+4 0318 171 793


office@fundatiafolkart.ro

www.fundatiafolkart.roStiinte Juridice

Adresa: Intrarea Aniversarii nr. 39A
Etaj 2,biroul 27A, sector 3, Bucuresti

Tel: +4 0788 434 000
Fax:+4 0318 177 390


office@stiintejuridice.ro

avocat@stiintejuridice.ro

www.stiintejuridice.ro


CBCIRSM

Adresa: Intrarea Aniversarii nr. 39A
Etaj 2,biroul 27A, sector 3, Bucuresti

Tel: +4 0788 434 000
Fax:+4 0318 177 390


office@romania-sanmarino.ro

www.romania-sanmarino.roCopyright © 2011 Centrul de Resurse Juridice Aplicate in Drept Intern, Comunitar si International.
Creat de Web Design Arad.

Certificat Web

Site optimizat pentru: