Warning: Creating default object from empty value in /home/aso/domains/stiintejuridice.ro/public_html/components/com_sh404sef/shInit.php on line 57
CERERI, ACTE, PROCURI, PLANGERI, CONTRACTE, ACTIUNI | Stiinte Juridice - Centrul de Resurse Juridice Aplicate in Drept Intern, Comunitar si International

Meniu C.R.J.A

Servicii juridiceRadio Folk Art

Asculta Radio Folk Art

Crestinism Ortodox

Banner
Acasă Actualitatea Juridica CERERI, ACTE, PROCURI, PLANGERI, CONTRACTE, ACTIUNI
CERERI, ACTE, PROCURI, PLANGERI, CONTRACTE, ACTIUNI Imprimare

Doriti sa va infiintati o asociatie sau o fundatie avand ca scop o misiune culturala, filantropica, socio-umanitara ori educationala?

Considerati ca activitatile dumneavoastra profesionale cotidiene pot fi completate de un extra-job, lucrand exclusiv pentru dumneavoastra, prin infiintarea unei societati comerciale?

V-ati gandit sa inchiriati o noua locuinta sau un spatiu pentru sediul unei firme recent infiintate? De buna seama, documentatia necesara pentru oricare dintre cazuri poate parea anevoioasa, cu atat mai mult la inceput. 


De aceea, un serviciu gratuit de consultanta juridica online in aceasta privinta va este oferit de stiintejuridice.ro, prin rubrica de furnizare a unor modele standard de documente necesare dezvoltarii unor actiuni juridice diferite. 


Stiintejuridice.ro sau servicii.stiintejuridice.ro va ofera, in consecinta, modele de cereri, acte, procuri, plangeri, contracte si actiuni, sustinand, prin resurse online de aceasta maniera, interesele, obiectivele si nevoile dumneavoastra imediate in plan juridic. Documentele reprezinta instrumente de lucru cu actiune imediata, realizate calificat, de catre o echipa de experti cu inalte performante in domenii diferite ale dreptului. 


In acest fel va bucurati nu doar de resurse juridice nelimitate in aceasta privinta, aflate la doar un click distanta de dumneavoastra prin prisma portalului stiintejuridice.ro, dar aveti parte, totodata, de o expertiza juridica atenta a documentelor standard aplicate in diferite conjuncturi de natura juridica, indiferent de temeiul acestora - penal, civil etc.


De la cele mai banale exercitii juridice, privind elaboararea contractelor de inchiriere, vanzare-cumparare, de mandat, de imprumut, de locatiune, de credit, de livrare, de franciza, de gaj, de schimb, de arendare, pana la actiuni juridice complicate, site-ul nostru ofera toate documentele necesare pentru determinarea, prezentarea si solutionarea problemelor dumneavoastra in plan juridic. 


Documentele situate la dispozitia vizitatorilor site-ului stiintejuridice.ro au nu doar un rol pragmatic, dar pot constitui si un feedback pe masura pentru potentiale documente obtinute in baza altor surse de consultanta juridica. 

Este un loc optim pentru autoeducarea juridica, dar si pentru solutionarea, in timp util, a unor probleme de diferite competente in materie de drept. Stiintejuridice.ro va ofera in timp util consultanta juridica gratuita intr-un mediu virtual dinamic si interactiv.

 

Limba

Spot C.R.J.A

Parteneri

]

Lege Start

]
Sondaj

Cum vi se pare noul site?
 


Avocat Anghel

Adresa: Intrarea Aniversarii nr. 39A
Etaj 2,biroul 27A, sector 3, Bucuresti

Tel: +4 0788 434 000
Fax:+4 0318 177 390


office@anghelavocat.ro

avocat@anghelavocat.ro

www.anghelavocat.ro


Fundatia Folk Art

Adresa: Intrarea Aniversarii nr. 39A
Etaj 2,biroul 27A, sector 3, Bucuresti

Tel: +4 0788 434 000
Fax:+4 0318 171 793


office@fundatiafolkart.ro

www.fundatiafolkart.roStiinte Juridice

Adresa: Intrarea Aniversarii nr. 39A
Etaj 2,biroul 27A, sector 3, Bucuresti

Tel: +4 0788 434 000
Fax:+4 0318 177 390


office@stiintejuridice.ro

avocat@stiintejuridice.ro

www.stiintejuridice.ro


CBCIRSM

Adresa: Intrarea Aniversarii nr. 39A
Etaj 2,biroul 27A, sector 3, Bucuresti

Tel: +4 0788 434 000
Fax:+4 0318 177 390


office@romania-sanmarino.ro

www.romania-sanmarino.roCopyright © 2011 Centrul de Resurse Juridice Aplicate in Drept Intern, Comunitar si International.
Creat de Web Design Arad.

Certificat Web

Site optimizat pentru: