CINE POATE APELA LA CRJA? Imprimare

Centrul de Resurse Juridice Aplicate in Drept Intern, Comunitar si International sta la dispozitia persoanelor fizice, juridice, in sens larg, dar si la dispozitia membrilor unor grupuri defavorizate, care neavand acces la informatii ori resurse, pot beneficia de cazuri pro bono. 


Membrii activi ai CRJA sunt reprezentanti ai comunitatii juridice cu experienta, cu diferite preferinte si competente pentru diferite ramuri ale dreptului, fiindmagistrati, fosti judecatori, avocati, juristi, justitiabili sau orice persoana fizica ce adera la obiectivele si scopul CRJA, are formarea profesionala astfel incat sa corespunda statutului propriu si achita cotizatia anuala de membru stabilita de Consiliul Superior al CRJA. In regimul persoanelor juridice regasiti, in aceeasi paleta, spitale, primarii, firme, institutii, ONG-uri etc. 


Cazurile pro bono fac din dimensiunea activitatii noastre un segment umanitar, beneficiarii fiind nu doar persoane aflate in grupuri cu risc de excluziune sociala, dar si artisti, studenti, elevi, intelectuali, persoane fara posibilitati financiare, militari, persoane cu handicap sau suferinde din pricina a diferite boli, detinuti, refugiati. 


De asemenea, la CRJA poate apela oricine necesita un sfat in materie juridica, primind din partea noastra nu doar documente, modele de acte, cereri, plangeri, actiuni, contracte, procuri, cat si pachete de consultanta, reprezentare si asistenta juridica la preturi optime, competitive pentru piata de profil.