ECHIPA CRJA: INTERDISCIPLINARITATE. STIINTE JURIDICE, SOCIO-UMANE SI LIBERALE Imprimare

In ce sens reusesc stiintele juridice sa se (auto)defineasca in societatea contemporana in traditionala conexiune cu artele liberale?


Amintind de revendicarea lor de la stiintele socio-umaniste, disciplinele juridice au dobandit prin prisma identitatii promovate prin portalul stiintejuridice.ro calificarea traditionala, CRJA fiind coordonat, de exemplu, de un Consiliu Superior format din avocati, juristi, jurnalisti, medici.

Mai mult decat atat, interdisciplinaritatea a fost pastrata prin formarea unui colectiv de lucru privilegiat, membrii fondatori ai unei asemenea initiative fiind de profesie avocati, teologi, juristi, jurnalisti,     medici, psihologi, economisti, pictori.

Aparent, echipa CRJA pare sa justifice, prin insasi formarea sa, tipul de interactiune pe care stiintele umaniste il dezvolta, in totalitatea lor, cu stiintele juridice, cooperand pentru autonomia si demnitatea oricui solicita sprijinul unei asemenea structuri. 


Stiintejuridice.ro va prezinta, in consecinta, cele mai recente update-uri din agenda culturala a CRJA, pentru constituirea careia a fost nevoie de o asemenea interdisciplinaritate profesionala: evenimente culturale, filantropice, de caritate, spectacole, expozitii, colectari de fonduri, toate aceste proiecte de divertisment, delectare si savoare artistica, asa cum sunt prevazute pentru publicul larg, intervin in lista de prioritati CRJA ca actiuni semnificative de lucru.


Tinuta profesionala si morala reprezinta standardele definitorii ale activitatii tuturor membrilor CRJA.

Indiferent ca ne focusam exclusiv pe actiunile juridice, sau ca transformam asemenea obiective in proiecte cu rol umanitar, agenda CRJA este deschisa oricui solicita sprijin in consiliere, asistenta si reprezentare juridica.