Diverse Imprimare

Donatii

Orice institutie din tara sau de peste hotare, persoane fizice sau juridice ce manifesta dorinta de a acorda ajutor umanitar sunt rugati sa efectueze o donatie in urmatoarele conturi deschise la Raiffeisen Bank - Agentia Amzei - Bucuresti.

Cont in LEI:    RO81RZBR0000060012202020;
Cont in EURO: RO86RZBR0000060012202027;
Cont in USD:   RO20RZBR0000060012202051.

Va multumim anticipat pentru contributia dumneavoastra!


_______________________________________________

Multumiri partenerilor, sponsorilor, sustinatorilor si voluntarilor !!!

Chemati de spiritul civic, altruism, dorinta de a face bine si cu convingerea ca actiunea noastra va schimba ceva in bine, noi, partenerii si sustinatorii nostrii incercam sa aparam valorile umanitare si sa fim in folosul semenilor nostrii.

Multumim si pe aceasta cale tuturor celor care au sprijinit prin parteneriate, sponsorizari, donatii si actiuni de voluntariat activitatea umanitara a Centrului de Resurse Juridice Aplicate in Drept Intern, Comunitar si International! Fara energia, pasiunea si responsabilitatea lor, misiunea noastra, de a veni in ajutorul celor aflati in suferinta, nu ar fi posibila.

Avem increderea ca tot mai multi tineri vor intelege importanta activitatii de voluntariat si se vor implica activ in comunitatea din care fac parte.

Activitatea de voluntariat este o alternativa constructiva de petrecere a timpului liber, prin care iti poti descoperi si dezvolta abilitatile, ea fiind apreciata tot mai mult de angajatori.

Va multumim si va asteptam in continuare alaturi de noi si de proiectele noastre!!!Echipa CRJA