Actiuni realizate Imprimare


- “Gala Culturala Folk Art” - Spectacol umanitar;

- “Sansa Saracului” - Program social (Oferirea unui pachet alimentar);

- “Pachetul de Craciun” - Program social (Oferire hrana si medicamente);

- “Imunitate contra gripei” - Program medico-farmaceutic (Oferirea de consultatii gratuite si de vaccin antigripal pensionarilor inregistrati in baza proprie de date din Jud. Teleorman);

- Sprijin pentru constructie Biserica in localitatea Scundu, Jud. Valcea: click aici

- “Avocatul e la dispozitia ta” – Program prin care in anul 2009 s-a oferit consultanta juridica gratuita tuturor celor care au solicitat sprijinul CRJA si fac parte din categoriile de persoane cu risc de excluziune sociala.

- "Avocatul e la dispozitia ta" - Program ce a continuat si in anul 2010 ca si in 2009 si prin intermediul caruia au beneficiat de asistenta, consultanta si reprezentare juridica in domeniile de drept civil si penal persoanele care au solicitat sprijinul CRJA si care se afla in situatie cu risc de excluziune sociala.

- "Consultanta juridica on-line" - Program prin care orice cetatean ne adreseaza o intrebare pe teme juridice beneficiaza de un raspuns punctual in 7 (sapte) zile de la primirea e-mailului.

- "Avocatul e la dispozitia ta" - Program ce a continuat si in anul 2011 ca si in anii precedenti, oferind asistenta juridica, consultanta juridica si reprezentare juridica persoanelor care au solicitat sprijinul CRJA si se gaseau in situatie cu risc de excluziune sociala.

- "Consultanta juridica la telefon" - Program prin care un avocat sau un jurist membru al CRJA a oferit consultanta juridica telefonica pe probleme punctuale si legi speciale tuturor persoanelor cu care au solicitat sprijinul nostru in urma accesarii paginii proprii de internet.